Het vitamine zwangerschap pakket

De 5 vitamines voor als je zwanger wilt worden, en tijdens je zwangerschap. In een makkelijk pakket, nu de eerste 4 weken voor € 3,95,-

Waarom vitamines tijdens je zwangerschap?

In deze periodes heeft je lichaam behoefte aan een hogere dosering van bepaalde vitaminen en mineralen. Scroll naar de FAQ hieronder. En kom meer te weten over onze supplementen, de zuiverheid en de wetenschappelijke onderbouwing. 

Zonder titel (2560 x 2010 px) (2)

100% zekerheid

Met het FITTS zwangerschap pakket weet je zeker dat de vitamines voldoen aan de hoogste kwaliteit. Onze supplementen worden verkocht door A-merken en apothekers. Wij hebben het onderzoek naar de beste supplementen, juiste combinatie en zuiverheid al voor je uitgevoerd. Hierdoor is het geen giswerk meer.

FAQ vitamines en mineralen zwangerschap

Foliumzuur, oftewel Vitamine B11, is essentieel voor zwangere vrouwen voor een gezonde zwangerschap. Het helpt bij de vorming van de neurale buis, en kan grote geboorteafwijkingen van de hersenen en wervelkolom van de baby helpen voorkomen. Om het risico op geboorteafwijkingen zoals een open ruggetje en een hazenlip te verminderen, wordt door de Nederlandse Gezondheidsraad geadviseerd om vier weken voordat je zwanger wordt foliumzuur te slikken. Hetzelfde geldt voor tijdens de eerste 12 weken zwangerschap.

Voor zwangerschap(wens) wordt geadviseerd 400-800 mcg per dag in te nemen. Onze foliumzuur is voorzien van 800mcg foliumzuur

Wil je de meer weten over de wetenschappelijke onderzoeken naar foliumzuur? Kijk dan op: https://www.orthokennis.nl/nutrienten/foliumzuur-folaat

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat een tekort aan Vitamine D de kans op zwangerschapsdiabetes, zwangerschapsvergiftiging en een laag geboortegewicht vergoot. Vitamine D zorgt voor een beter opname van calcium uit voeding. Calcium zorgt voor de opbouw en instandhouding van stevige botten en dat is tijdens de zwangerschap extra belangrijk voor jou en je kindje. Het wordt dan ook aangeraden om elke dag 10 microgram extra Vitamine D in te nemen.

Onze Vitamine D is voorzien van 10mcg. De juiste hoeveelheid als aanvulling. 

Wil je meer weten over de wetenschappelijke onderzoeken naar Vitamine D? Kijk dan op: https://www.orthokennis.nl/nutrienten/vitamine%20D

Tijdens de zwangerschap heeft het kindje behoefte aan Omega-3 DHA. Omega-3 DHA draagt bij aan de normale groei en ontwikkeling van de hersenen en ogen van je baby. Vooral in het laatste trimester van de zwangerschap groeien de hersenen van het kindje in verhouding veel. Het kindje onttrekt de Omega 3-vetzuren aan het lichaam van de moeder.

 

Geadviseerd wordt om elke dag tussen de 250 en 450 DHA binnen te krijgen. In onze Omega 3-6 zit 200mg DHA. Mocht je dit te weinig vinden, kun je 2 supplementen nemen of 1 x per week vette vis eten.

Wil je meer weten over de wetenschappelijke onderzoeken naar Omega 3-6? Kijk dan op: https://www.orthokennis.nl/artikelen/langeketen-omega-3-vetzuren-EPA-en-DHA

Tijdens de zwangerschap ligt de magnesiumbehoefte van de vrouw zo’n twintig tot veertig procent hoger dan normaal. Zo is magnesium betrokken bij de opbouw en het functioneren van de spieren, maar ook bij de ontspanning van alle lichaamscellen.

Verder zijn er aanwijzingen dat magnesium helpt bij het voorkomen van een miskraam en dat kinderen van vrouwen die extra magnesiumnamen tijdens de zwangerschap een hoger geboortegewicht hebben.

Onze magnesium is voorzien van 400mg Magnesium (-oxide, – bisglycinaat). Dat is exact de magnesiumbehoefte tijdens de zwangerschap.

Wil je meer weten over de wetenschappelijke onderzoeken naar magnesium? Kijk dan op: https://www.orthokennis.nl/nutrienten/magnesium

 

Vitamine C helpt bij de vorming van collageen in de huid, botten en bloedvaten van de foetus. Collageen is het belangrijkste structurele eiwit in menselijk bindweefsel. Vitamine C helpt ook bij de opname van ijzer, dat essentieel is voor de ontwikkeling van de foetus. Bovendien helpt vitamine C de foetus te beschermen tegen schade door vrije radicalen. Zwangere vrouwen moeten ernaar streven dagelijks minstens 70 mg vitamine C in te nemen.

Onze Vitamine C is voorzien van 500mg Vitamine C.

Wil je de meer weten over de wetenschappelijke onderzoeken naar Vitamine C? Kijk dan op: https://www.orthokennis.nl/nutrienten/vitamine%20C

Wil je een supplement verwijderen of toevoegen aan je pakket? Dit kan gemakkelijk in de check-out. Wil je bijvoorbeeld na 12 weken foliumzuur verwijderen? Geen probleem. Dit doe je makkelijk in je member omgeving, welke je ontvangt na je eerste bestelling. 

Nee hoor! Je kan elk moment gemakkelijk je abonnement pauzeren of annuleren vanuit je member omgeving. 

Ontdek fitts

De FITTS Experience

Jouw vitamines en mineralen elke 4 weken in de brievenbus.

 

Professioneel advies

De  supplementencombinatie is samengesteld door voedingsexperts.

Top kwaliteit & hoge opneembaarheid

Wij verkopen alleen A-merk supplementen, persoonlijk verpakt volgens farmaceutische standaarden.

Simpel & gemak

Je ontvangt jouw supplementen gewoon door de brievenbus. Je hoeft hiervoor dus niet thuis te zijn. Elk FITTS pakket bevat 4 weken aan supplementen.

Vergeet nooit meer je supplementen

Door het FITTS REPEAT abonnement kun je nooit meer je supplementen vergeten, wij zorgen dat jouw supplementen op tijd bij je thuis zijn.